Честит петък!
Свободно време

Честит петък! – 2

Продължаваме с най-интересната и позитивна рубрика в блога, а именно „Честит петък!“. Кои са петте неща, които ме зарадваха и искам да споделя с вас, за да почерпите идеи, през изминалите дни?

Слънчев ден край яз. Дондуково

Слънчев ден край яз. Дондуково
Слънчев ден край яз. Дондуково

На 1-ви май събота прекарахме един чудесен ден на една полянка край яз. Дондуково. Беше приятно и отморяващо, а и традициите трябва да се спазват.

Нови декорации

Нови цветни декорации
Нови цветни декорации

От близък квартален магазин си купих доста нови декорацийки на добри цени, които да разкрасяват снимките ми в Инстаграм. Ако не сте ме последвали, направете го от тук.

Дълга почивка от 5 поредни дни

Заради празниците, които се струпаха един след друг ми се насъбра почивка от цели пет последователни дни, през които, да речем, че успях да свърша доста работа. Може би не си починах толкова колкото исках, но пък тази седмица работните дни са само два – сряда и петък, така че ще мине леко.

Тренировки

През тези дни успях да отида два пъти да тичам на стадиона и също така да карам колело, а единия от дните правих домашна тренировка, което все пак за малко ме извади от режима на застояване. Ето я и домашната тренировка, която изпълних.

Книги + Goodreads

Книжно предизвикателство на Goodreads - 2021
Книжно предизвикателство на Goodreads – 2021

Успях да завърша 4 книги, като три от тях в Storytel. Причината е, че чета „Властелинът на пръстените“ на електронната книга и ме забавя доста. Затова пък със Storytel наваксвам, докато имам други задължения. За съжаление обаче повече от книгите получиха доста ниска оценка от мен. Освен това успях да изпълня предизвикателството си в Goodreads за 2021 да прочета 50 книги. Е, от годината остава още доста. Така че следващата цел е 100. Всички книги, които прочетох досега през 2021-ва година можете да видите тук.

***

Това са новостите за изминалата седмица. Честит ви петък и ако желаете можете да споделите с мен хубавите неща, които са ви се случили, отдолу в коментар. 🙂

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *