Честит петък
Свободно време

Честит петък! – 4

Здравейте и честит нов петък! Аз отново съм тук, заредена с новата доза вдъхновение. Интересните неща, за които ще ви говоря в този пост отново са пет на брой и се надявам от тях да успеете да извлечете нещо за себе си. Тази седмица беше четиридневна и премина изключително бързо и неусетно, но пък с доста отметнати важни задачки.

Опитах нова тренировка

Ами… отдавна беше време да започна да тренирам по-постоянно, защото благодарение на карантината и застояването вкъщи натрупах цели 8 килограма над нормалното ми тегло от 49 кг. Тъй като съм висока 160, смятам, че е напълно нормално да тежа около 50 кг, иначе почвам да изглеждам издута и подпухнала. А може би пък се дължи на факта, че килограмите не са правилно разпределени.

Наред с по-дълги разходки, реших да започна да тичам и на бягащата пътека, която имаме вкъщи за начало от 15 до 30 минути на ден, защото съм загубила форма и се изморявам.

Тъй като гърба ми редовно е натоварен от дългото стоене пред компютъра, вчера реших да пробвах тренировките на Pamela Reif, за която чувам от доста места, като започнах с тази 5-минутна тренировка за разгряване и, чудо! – чувствах се като нов човек. Споделям я и с вас, ако желаете да опитате. Доста е лесна и се намира в плейлиста й за начинаещи.

Приятели: Отново заедно – F.R.I.E.N.D.S: The Reunion (2021)

F.R.I.E.N.D.S: The Reunion
F.R.I.E.N.D.S: The Reunion

Най-накрая дългоочаквания филм. Може би не е това, което повечето фенове са се надявали, но все пак беше много емоционално, имаше своите забавни моменти и разкрития. Наличен е в HBO Go от 27.05 и ние вече го гледахме. По мое мнение, можеше да се добавят много повече неща и събития, но в рамките на час и половина няма как да събереш десет сезона, така че ги разбирам. Някои от актьорите доста са се запазили, други са поостарели, но беше прекрасно отново да се срещна с любими лица от моето детство.

Гледала съм два пъти изцяло всички сезони серия по серия, отделно не знам колко хиляди пъти съм ги хващала по телевизията. Това е не просто сериал, за мен е един вид терапия. Единият от периодите, в които ги гледах, беше най-тежко депресивният ми момент. И само там вечер сгушена в леглото с лаптопа, намирах повод да се посмея, а тогава дори смехът ми звучеше странно, защото бях отвикнала да го чувам.

Лятна поръчка от SHEIN

Тази седмица от SHEIN ме изненадаха, тъй като тотално бях забравила, че съм поръчала, но нещата ми пристигнаха и са страхотни. Поръчах си лятна рокля тип тениска, 2 чифта цял бански, едно късо топче и цял куп детски панделки, които не са за мен, разбира се. Линк към всичко ще оставя тук:

Детски панделки:
https://www.shein.com/20pcs-Toddler-Girls-Bow-Decor-Hair-Clip-p-1460367-cat-2023.html
https://www.shein.com/20pcs-Toddler-Girls-Bow-Knot-Decor-Hair-Clip-p-1597800-cat-2023.html
https://www.shein.com/8pcs-Girls-Bow-Knot-Decor-Hair-Tie-p-1702096-cat-2023.html
Розов бански:
https://www.shein.com/Plain-Rib-One-Piece-Swimsuit-p-1792244-cat-2193.html
Черен бански:
https://www.shein.com/Ruched-Detail-One-Piece-Swimsuit-p-1031495-cat-2193.html
Късо топче:
https://www.shein.com/Solid-Crop-Tank-Top-p-2038807-cat-1779.html
Рокличка:
https://www.shein.com/Solid-Round-Neck-Tee-Dress-p-2334920-cat-1727.html

Поръчка книги от Хермес

Трите книги на Камелия Кучер
Трите книги на Камелия Кучер

Тази седмица пристигна и поръчката ми с книги от Хермес. Исках трите книги на Камелия Кучер, тъй като чувам страхотни отзиви за тях, а като поръчвам, поръчвам на едро (ха-ха!) Ще видим кога ще стигна до тях и ще ги прочета, но имам усещането, че ще ми харесат. Оставям ви линкове, за да ги разгледате и да прецените дали ги искате и вие.

За тези, които не знаят, казвам, че въпреки името си, Камелия Кучер всъщност е българска писателка, която издава първия си роман след години обикаляне по света. Можете да разгледате официалния й сайт и да научите повече за нея, а също така има и блог! https://camelliakutcher.com/

Камелия Кучер – „Дом“https://hermesbooks.bg/dom-1.html
Камелия Кучер – „Нощ“https://hermesbooks.bg/nosch.html
Камелия Кучер – „Сън“https://hermesbooks.bg/s-n.html

Обратно в университета

Все още не е официално и не искам да прибързвам да се хваля, но тази седмица положих основите на връщането ми в университета, за да завърша бакалавърската си степен по Компютърни науки. Остава да видим какво ми е приготвила съдбата и дали все пак ще успея.

А при вас какво ново тази седмица?

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *