Мистериозни кутии
Красота

4 абонаментни кутии с козметика, за които всяко момиче трябва да знае

От приблизително две години се интересувам силно от козметика, не само от декоративна, а и от такава за грижа за кожата, косата и тялото. При мен интересът към тази тема доста закъсня. В по-младежките си години не проявявах влечение и затова съм все още начинаещи. Намирам, че мистериозните кутии с козметика са чудесен начин човек да се срещне с нови продукти и да опита марки, за които не е чувал досега или пък не може да си позволи, без да знае дали наистина биха имали ефект при него.

Мистериозната кутия, която аз съм си поръчвала, засега е само тази на Кибрит, но съм с твърдото убеждение, че продуктите вътре винаги си заслужават. А това, което е безспорен факт, е, че многократно надвишават стойността на кутията.

Но как, ще си кажете, е възможно да открием добри продукти на толкова ниска стойност, къде излиза сметката? Лично аз смятам, че няма уловка, продкутите са хубави и не са с изтекъл срок на годност, както мислят някои. Идеята е един вид реклама. По този начин повече хора имат възможност да се запознаят с даден бранд и съответно, ако си допаднат, да станат негови клиенти.

Сега ще ви разкажа за фаворитите ми кутии с козметика, които искам да пробвам, както и тази на Кибрит, която вече съм пробвала.

Кибрит

Кибрит
Кибрит

За съществуването на тази мистериозна кутия знам много отдавна, бях харесала страницата им във Facebook, любопитството ме гризеше, но тъй като в онзи период не ползвах почти никаква козметика, смятах, че е малко безсмислено да давам пари за нещо, което само ще стои. Докато по-миналата Коледа не пуснаха кутийка на тема Кафе. Реших, че е време да поглезя себе си, защото много обичам кафето, и да видя какво все пак се крие там. От тогава съм пропускала може би максимум 2-3 кутии, а интересът и познанията ми в грижата за кожата и косата силно нараснаха.

Кибрит се предлага почти всеки месец, като за тези две години, през които аз съм техен потребител и клиент, смея да кажа, че качеството на продуктите и брандовете силно се е качило.

Купете си Кибрит от тук: https://kibrit.bg/box/july2021
Приблизителна цена: 35,90лв

GoodBox

GoodBox
GoodBox, Източник на снимка: https://goodbox.bg/

Това е следващата кутия, която много бих искала да пробвам и следя отдавна. В кутиите си GoodBox предлагат натурални и био продукти, а цената им обикновено е още по-достъпна и варира между 25-30лв. Асортиментът от продукти е голям и, доколкото забелязвам, има поне около десетина продукта в кутия, като май винаги оставят по нещо вкусно за хапване и пийване. Понякога в сайта са налични по няколко вида кутии, от които можете да изберете. Чудя се кога ли ще се изкуша да ги пробвам. 🙂

Купете си GoodBox от тук: https://goodbox.bg/page/choose-a-box
Приблизителна цена: 24,99лв

BelleBox

BelleBox
BelleBox, Източник на снимката: bellebox.bg

Още една достъпна абонаментна кутийка на пазара, в която съм забелязала, че повече се набляга на декоративната козметика. Тъй като там все още ми е много трудно да се ориентирам, не съм поръчвала досега. Но имам желание да запълня познанията си по темата, затова много скоро може би ще се сдобия с една от кутийките. Стискам палци вътре да има палитра. 😀

Купете си BelleBox от тук: https://bellebox.bg/products/subscribe-for-bellebox
Приблизителна цена: 24,99лв

Pick N Dazzle

Pick N Dazzle Box
Pick N Dazzle Box, Източник на снимка: https://www.pickndazzle.com/bg/

Една от най-добрите кутии на пазара с много качествена козметика според българските инфлуенсъри и блогъри. Междудругото това не е български бранд, но от известно време е на пазара и в България. Кутиите им са малко по-скъпи и луксозни, но пък мисля, че понякога имате възможност да си направите кутия от избрани продукти. Заслужава си да се пробва и е нещо, което със сигурност ще тествам в бъдеще.

Купете си Pick N Dazzle кутия от тук: https://www.pickndazzle.com/eshop?lang=bg-BG&country=bg&redirected=1
Приблизителна цена: от 35 до 100+ лв

***

Ще се радвам в коментарите да ми споделите дали сте пробвали някоя от тези кутии, какво мислите за тях, а както и ако съм пропуснала нещо готино, което е на пазара. Коя е любимата ви кутия и може би не пропускате да си я закупите? 🙂

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *